OVER ONS

OSTA BETONPOMPEN SERVICE

Osta heeft al jaren lang ervaring. Voor de huur van een handzame betonpomp zit u bij Osta Betonpompen goed. Door ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn we flexibel inzetbaar door heel Nederland.

SPECIALISTEN

IN BETON STORTEN OP MOEILIJK BEREIKBARE PLAATSEN

 

Beton laten storten is een geschikte oplossing voor mensen die niet over de kennis en vaardigheden beschikken om dit zelf te doen. Een belangrijk punt is dan wel om het beton te laten storten door een betrouwbare partner, waarvan u kwaliteit, kennis en service mag verwachten.

Tijdens het storten van beton in en om het huis, is vaak een kleine betonpomp nodig. Voor de huur van een betonpomp zit u bij Osta Betonpompen Service altijd goed! Wij nemen graag het werk voor u uit handen en regelen naar wens de afstemming met de betoncentrale. Zo zorgen wij dat alles op de juiste plek aanwezig is.

PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN

WAAR MOGEN WIJ U MEE HELPEN?


Osta Betonpompen Service heeft jarenlang ervaring met het helpen van particulieren bij bouwprojecten. Beton storten voor een verbouwing aan uw huis, garage, tuinhuis, schutting of vloer, noem maar op, wij denken graag met u mee. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie om te bepalen hoe u het snelst, veilig en minder arbeidsintensief beton kunt storten in en om uw huis.

Naar wens regelen wij zelfs de complete betonstort van A tot Z met betrouwbare service voor een scherpe prijs.

HOE WERKT OSTA BETONPOMPEN SERVICE?

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN TRANSPARANTE PRIJZEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN.
WIJ BEREKENEN VOOR U DE SCHERPSTE PRIJS.
SAMEN MET U PLANNEN WIJ DE WERKZAAMHEDEN.
WIJ STORTEN HET BETON VAKKUNDIG VOOR U.
DE KLUS IS GEKLAARD EN U KUNT GENIETEN VAN HET RESULTAAT!

LAAT U GOED ADVISEREN

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.
Liever direct contact? Bel ons gerust!

Contactformulier