BETONVLOER LATEN STORTEN

FUNDERING STORTEN

Een betonvloer laten storten is een geschikte oplossing voor mensen die niet over de kennis en vaardigheid beschikken om dit zelf te doen. Voor het storten van betonvloer in en om het huis, is een kleine krachtige betonpomp de uitgelezen machine. De pomp (aanhanger achter een bestelbus) is wendbaar en uitgerust met minimaal 80 meter slangen. Deze dunne en makkelijker te hanteren slangen in combinatie met de instelbare pompcapaciteit zorgen voor de ideale omstandigheden voor een perfect eindresultaat.


Er zijn vele mogelijkheden voor uw betonvloer:

• Stort u zelf of laat u storten door Osta betonpompen Service?
• Wilt u een terras (onder afschot i.v.m. het water afvoer)?
• Wilt u een beton vloer in de schuur, of wilt u een monoliet glad geschuurde vloer?
• Wilt u eventueel een kleurstof in het beton toegevoegd?
• Welke betonsoort is in uw geval de juiste?

Osta Betonpompen Service heeft jarenlang ervaring met het helpen van particulieren bij bouwprojecten. Betonvloer storten voor een verbouwing aan uw huis, garage, tuinhuis, schutting of vloer, noem maar op. Wij denken graag met u mee. Wij voorzien u van de benodigde informatie om te bepalen hoe we het snelst, veilig en minder arbeidsintensief beton kunnen storten in en om uw huis.
De investering van een betonvloer zal u nog vele jaren plezier opleveren. Laat u daarom goed adviseren voor het gewenste eindresultaat.


BETONVLOER VLINDEREN

Bij het afwerken van een betonvloer wordt de vloer vlak gemaakt met een wapper. Doordat de vloer nog relatief ruw is, is hij geschikt als constructielaag of om op te lopen. Het is ook mogelijk om een vloer te vlinderen. De ronddraaiende beweging van de vlindermachine over de vloer zorgt ervoor dat de vloer steeds gladder en dichter van structuur wordt.

Zelf beton vlinderen is een zware klus, doordat het omgaan met de vlindermachine de nodige kennis en ervaring vereist. De machine is krachtig en het vereist nogal wat spierkracht om het onder controle te houden. Daarbij komt ook nog kijken dat de vlindermachine specifieke instellingen vereist voor en elke vloer anders is. Osta Betonpompen Service verzorgt graag uw vlinderwerk.

Wat is het verschil tussen vlinderen en polijsten?

Met vlinderen kun je de vloer vrij glad maken. Voor een betonnen vloer in de garage of een ander soort vloer die nog moet worden afgewerkt is dit voldoende.Indien je de vloer in huis wilt gebruiken zonder verdere afwerking dan is het nodig om de vloer nog te polijsten. Door het polijsten en impregneren krijgt de betonvloer een mooie glans en worden de structuren in de vloer zichtbaar. De vloer is na het polijsten ook beter bestand tegen vlekken, vocht en vuil.

HOE WERKT OSTA BETONPOMPEN SERVICE?

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN TRANSPARANTE PRIJZEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN.
WIJ BEREKENEN VOOR U DE SCHERPSTE PRIJS.
SAMEN MET U PLANNEN WIJ DE WERKZAAMHEDEN.
WIJ STORTEN HET BETON VAKKUNDIG VOOR U.
DE KLUS IS GEKLAARD EN U KUNT GENIETEN VAN HET RESULTAAT!

LAAT U GOED ADVISEREN

Vraag snel en gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag snel en gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.