Betonvloer storten

Wilt u een betonvloer laten storten? Wij verzorgen het gehele traject van het storten van een betonvloer. Wilt u een betonvloer storten in uw woonkamer, buiten, in uw tuinhuis of uw garage? Bij Osta betonpompen bent u op het juiste adres.

✅ Wij laten alles netjes achter.
✅ Eerlijke communicatie.
✅ Spreek vandaag nog een specialist!

Voor het maken en storten van een stevige betonvloer, maken we bij Osta betonpompen gebruik van compacte en krachtige betonpompen. Ideaal om een binnenvloer te storten. Ook op moeilijk bereikbare plekken. Een stevige en kwalitatieve betonvloer op elke gewenste plek. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het storten van uw binnenvloer.

Een betonvloer storten bij Osta betonpompen

Een betonvloer kunnen wij overal storten. Zowel in huis als buiten of in de garage. Het geeft een industriële sfeer in huis. Het storten van een betonnen vloer heeft een aantal voordelen.

Duurzaamheid: Een betonnen vloer staat bekend om de robuustheid en weerstand tegen slijtage. Op deze manier is een betonvloer een perfecte vloer om in de garage te leggen. Het blijft jarenlang intact zonder dat de kwaliteit van de betonnen vloer verloren gaat.

Onderhoudsvriendelijk: In vergelijking tot de andere soort vloeren, is een betonvloer erg onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat er geen kieren of gleuven in het beton zitten. Zo blijft daar geen stof of vuil achter hangen. Verder is een betonnen vloer in huis vochtwerend. Als u een betonvloer in huis hebt geplaatst, wordt deze gevlinderd voor een glad oppervlak en wordt deze daarna behandeld met impregneermiddel. Zo voorkomt u dat er vocht in het beton gaat trekken.

Tijdloos karakter: Een ander voordeel van een betonvloer storten, is dat het na het vlinderen van het beton en het impregneren, een tijdloos karakter heeft. Zo past een betonnen vloer perfect in een moderne nieuwbouwwoning, maar past deze ook goed bij een mooi landhuis. Een betonvloer is dus perfect voor elk type interieur.

Waarom jouw betonvloer laten storten bij Osta betonpompen?

Bij Osta betonpompen nemen we alles voor u uit handen. Een betonvloer storten is een zware klus en je hebt hier de juiste gereedschappen voor nodig. Bij Osta betonpompen hebben we al dit gereedschap en de betonpompen in eigen beheer. Op deze manier word u volledig ontzorgd van een betonvloer storten.

Naast het storten kunnen we ook direct uw betonvloer vlinderen en impregneren. Het vlinderen van een betonnen vloer zorgt voor extra gladheid en verhoogt de dichtheid tot 85%. Daarnaast adviseren wij ook om een betonvloer te impregneren. Zo verhogen we de dichtheid tot 95%.

Kortom, wij adviseren om uw betonvloer te laten storten door een gespecialiseerd bedrijf zoals Osta betonpompen. Zo weet u zeker dat je lang kan genieten van uw betonvloer. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons.

HOE WERKT OSTA BETONPOMPEN SERVICE?

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN TRANSPARANTE PRIJZEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN.
WIJ BEREKENEN VOOR U DE SCHERPSTE PRIJS.
SAMEN MET U PLANNEN WIJ DE WERKZAAMHEDEN.
WIJ STORTEN HET BETON VAKKUNDIG VOOR U.
DE KLUS IS GEKLAARD EN U KUNT GENIETEN VAN HET RESULTAAT!

LAAT U GOED ADVISEREN

Vraag gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.


Vraag snel en gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.